קונדיטוריות בגני תקוה

חברים נסעו לאירופה וסיפרו לכם איזה עוגות טעימות יש שם? תספרו להם שגם בישראל יש קודניטוריות נהדרות, אם הם לא מאמינים, הם מוזמנים לבקר כאן ולגלות בעצמם

@@@
 
במשך שנים אהבו הישראלים לספר עד כמה העוגיות והעוגות באירופה טעימות יותר מאשר בישראל. פחות מתוקות, יותר עמידות, משלבות יותר טעימים ומה לא. הדבר היה נכון עד אמצע שנות התשעים, תחילת שנות האלפיים, אז החלו להופיע בישראל קונדיטוריות (בדיוק כמו מאפיות) בהשפעה ישירה של אחיותיהן האירופאיות, אשר הביאו לישראל את הניחוחות  של פריז ופראג למרכזי הערים.

הקונדטוריות הישראליות מושפעות אומנם מהנעשה באירופה אך הן מעדיפות לשלב גם מאפים מקומיים או איזוריים לצד מאפים ייחודים. מי שמבקר במאפיה ישראלית נהנה ממאפים צרפתיים לצד מאפיים מרוקאיים ואפילו רוסיים, מאפים ללא גלוטן ומאפים ללא סוכר, מאפים מהטרנד הבריאותי לצד מאפים עמוסי סוכר, מאפים שמשלבים פירות וירקות לצד מאפים על בסיס שוקולדים באיכות גבוהה

מעוניים לדעת עוד על קונדיטוריות בישראל? תרשו לנו להזמין אתכם להיכנס לאיזור המאמרים שלנו ולקרוא אודות מאפים וקונדיטוריות, בנוסף תמצאו כאן טפסים ליצירת קשר ישיר עם קונדיטוריות שונות
 
קרא עוד